Highlight

MA.TE MC-50


Presskraft: 50 to
Tisch: 800 mm

Datenblatt ansehen

Servicestandorte

Newsletter

Wir informieren Sie gerne über aktuelle Sonderangebote, Abverkäufe oder Produktneuheiten.


Startseite / Unternehmen / Hesse im Ausland / Hesse Slovenija

Hesse Slovenija

Spoštovani !

Tudi mi smo navdušeni nad uspehi Vašega podjetja, ki ste jih dosegli s svojim znanjem, strokovnostjo in trdim delom. Ker neprestano razmišljate, kako bodo vaši rezultati v prihodnosti še boljši, dovolite, da se vam predstavimo tudi mi, ki razmišljamo podobno kakor Vi.

Podjetje Hesse+CO blechverarbeitung und werkzeug Maschinen- stroji za obdelavo plocevine in orodni stroji iz Avstrije, Vam s svojo 50 letno tradicijo na podrocju strojev za obdelavo plocevine in orodnih strojev, nudi prvovrstne nove in rabljene stroje. Podjetje Hesse je clan »E«- European association of Machine tool merchants, kar še povecuje zaupanje in renome našega podjetja. Nahajamo se v Wiener Neudorfu, približno 10 km južno od Dunaja. Kako najlažje pridete do nas, je nazorno prikazano na hrbtni strani našega kataloga.

Naše podjetje Vam ponuja vec, kot ste v zacetku morda sploh pricakovali. Mi Vam stroja, opreme in orodja ne bomo le prodali. Naš nacin dela je drugacen. Ponujamo vam dolgorocno sodelovanje in kompleksno rešitev zacenši z izbiro in svetovanjem, najugodnejšo ponudbo in financno konstrukcijo za nabavo stroja, opreme ali orodja, ki ga nameravate nabaviti. Skratka možnosti je veliko in mi smo se vedno pripravljeni z Vami o njih pogovoriti, prisluhniti Vašim željam, možnostim in potrebam.

Zagotavljamo Vam, da boste z našim delom zadovoljni in se boste z veseljem vracali k nam po nasvete, pomoc in rešitve, vedno kadar boste razmišljali o nabavi novega ali rabljenega stroja, opreme ali orodja. Ko nas boste enkrat spoznali, nas boste z navdušenjem priporocili tudi Vašim stanovskim prijateljem in znancem, kajti moto našega podjetja je: ZAUPAJTE VEC KOT 50 LETNIM IZKUŠNJAM HESSE+CO.

Sedaj pa dovolite, da Vam v prilogi pošljemo še najnovejši katalog in cenik novih in rabljenih strojev, opreme in orodij in prepricani smo, da boste našli to, o cemer že dolgo razmišljate ali išcete in v tem trenutku najbolj potrebujete.

PREGLEJTE, IZBERITE IN NAS POKLICITE ALI OBIŠCITE. Z ZADOVOLJSTVOM BOMO PRISLUHNILI VAŠIM ŽELJAM IN POTREBAM. CE BOSTE ŽELELI, VAS BO OBISKAL TUDI NAŠ PREDSTAVNIK V SLOVENIJI GOSPOD BOŽO LEGAT. V PRIMERU, DA V NAŠI PONUDBI NISTE NAŠLI STROJA ALI OPREME, KI JO POTREBUJETE, NE ODLAŠAJTE IN NAS PRAV TAKO POKLICITE. V NAJKRAJŠEM MOŽNEM CASU SE BOMO POTRUDILI USTRECI VAŠIM ŽELJAM IN POTREBAM. ZALOGE V NAŠEM SKLADIŠCU SE NEPRESTANO SPREMINJAJO.

Za dobavo strojev veljajo splošna pravila avstrijskega strokovnega združenja strojne industrije in industrijskih jeklenih konstrukcij, ki so navedena na hrbtni strani naše ponudbe(Allgemeinen Lieferbedingungen des Fachverbandes der Maschinen-und Stahlbauindustrie Österreich)

Prepricani smo, da bomo kmalu postali dobri poslovni partnrji, zato se veselimo Vašega klica, obiska v našem podjetju v Wiener Neudorfu ali pri našem predstavniku za Slovenijo g.Obal.

S spoštovanjem!

HESSE+CO Maschinenfabrik GesmbH
Za nadaljne informacije smo za vas dosegljivi po telefonu:
Gospod Ing. Christian Lobentanz: 0043/2236/638 70-20
Fax: 0043/2236/636 62
E-mail: office(at)hesse-maschinen.com

Naša spletna stran: www.hesse-maschinen.com
Zaradi lažjega sporazumevanja nas po možnosti poklicite v nemškem ali angleškem jeziku.
Vselej pa se lahko obrnete tudi na naše predstavništvo v Sloveniji:

Gospod Jožef OBAL

Pertoca 6
SLO-9262 Rogašovci
GSM(mobil): 00386 41 627 103
E-mail: obal(at)hesse-maschinen.com

Merkliste

Ihre Merkliste ist derzeit leer!

Sie können Produkte durch einen Klick auf den "auf die Merkliste"-Button am Produktdatenblatt hinzufügen.

Lieferprogramm
Sonderangebote

Kontakt

HESSE+CO Maschinenfabrik GmbH
Industriezentrum NÖ-Süd
Straße 4 - Objekt 8
2351 Wiener Neudorf
Österreich

Tel.: +43 (0) 2236 638 70 0
Fax: +43 (0) 2236 636 62

office@hesse-maschinen.com
Anfahrt und Öffnungszeiten
Hesse im Ausland
Hesse Bosnia i Herzegovina Hesse Croatia Hesse Finland Hesse Hungary Hesse Polska Hesse Serbia Hesse Slovenija 

Messen

BIAM

Wann: 21.4.2020 bis 24.4.2020
Wo: Zagreb, Kroatien
Halle: 9
Messestand: 16

Intertool

Wann: 12.5.2020 bis 15.5.2020
Wo: Wien, Österreich
Halle: B
Messestand: B0801

EuroBLECH 2020

Wann: 27.10.2020 bis 30.10.2020
Wo: Hannover, Deutschland
Halle: 11
Messestand: J102
zur Messeübersicht